Hier draait het om jouw woonplezier

De appartementen – van 44 tot 82 m² – zijn onderling heel verschillend. Er zijn studio’s, twee- en driekamerappartementen en zelfs maisonnettes! Alle appartementen zijn voorzien van een keuken met luxe inbouwapparatuur en een mooie, tijdloze badkamer. De isolatie is perfect, de verwarming is geregeld via stadsverwarming.

Groen, groener, groenst

The Station House is ‘groen’ in de zin van ‘duurzaam’; de bovenste woonlaag heeft zelfs het voordeel van 5 zonnepanelen per appartement! Er is ook bewust voor gekozen om levend groen in en om de gebouwen te realiseren. Dus is er tijdens de bouw niet alleen geen boom gesneuveld, het plantsoen pal naast The Station House is zelfs uitgebreid! En in de drie binnentuinen die tussen de gebouwen liggen, ontstaat dankzij de glasgevels een beschut microklimaat. Dit biedt jou en je medebewoners allerlei kansen, van het kleinschalig kweken van groente tot fleurige bloembakken. En natuurlijk kleed jij zelf je balkon (of terrastuin) ook lekker groen aan.

The Station House Leiden

Bergingen en parkeren

Alle woningtypes hebben een berging in de woning zelf, behalve type K.

Voor de woningen met een oppervlakte kleiner dan 50 m2  is er een gemeenschappelijk bergingsruimte gecreëerd, in de praktijk dient deze ruimte als verlengstuk van de fietsenberging.

De parkeergarages liggen onder de binnentuinen, waar in totaal 61 plekken te huur zijn voor bewoners.

In de zomer van 2022 kan dit jouw nieuwe thuisstation worden.